Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Notice: Undefined index: type in /home/noiastore/public_html/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 549

Rezidential

Casa Shabby Chic

Oxford, Marea Britanie

Parterul unei case de tip "vagon" reprezinta spatiul de zi pentru o familie din Oxford. In urma recompartimentarii, cea mai mare suprafata a casei devine open-space, pentru a profita de prezenta luminii naturale de pe laturile scurte.

Prin mixarea elementelor shabby chic, cu accente mid-century si cu elemente de mobilier modern, am reusit sa obtinem o atmosfera boema, primitoare, dar in acelasi timp curata si linistitoare.


Dorinta clientului nostru de a crea legaturi relevante intre zonele esentiale ale casei, precum si ideea de a crea noi functiuni au fost ideile care au stat la baza conceptului creativ pentru acest proiect.

Noua distributie a zonelor din propunerea noastra a fost modalitatea prin care am creat ordine si dinamism intr-un spatiu cu un mare potential, care a fost pana acum neglijat.

Bucataria are rol central, de adunare a familiei, in timp ce zonele de living si dining sunt amplasate cat mai aproape de gradina.

Fie că va fi folosita de un bucatar iscusit sau pur si simplu doar pentru a bea o ceasca
de ceai, bucataria trebuie sa fie intotdeauna ușor accesibila si joaca in general un rol
important în viata de zi cu zi a unei familii.
Fiind in mijlocul casei, aceasta este aproape de accesul principal, de baie, zona de
depozitare de sub scari si de locul de luat masa.


Un perete cortina a fost proiectat cu deschidere spre gradina, pentru a permite mai multa vizibilitate catre aceasta si pentru a lasa sa patrunda mai multa lumina naturala in interiorul livingului.


Pe latura strazii principale, aproape de acces, am creat un mic atelier, care sa o ajute pe proprietara sa isi dezvolte pasiunea pentru olarit.. Am decis sa plasam atelierul langa accesul principal, pentru ca astfel sa poata beneficia de lumina naturala si liniste si proximitatea fata de grupul sanitar.

 


Camera de zi Vesela

Next Project

See More